Gençkurt: '30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun'
banner135

Gençkurt, "Tarihte Türkiye Cumhuriyeti dışında hiç bir devlet bağımsızlığını 6 ülkeye Karşı savaşarak kazanmamıştır" diyerek, açıklamasında şunları dile getirdi:
"Osmanlı’yı param parça ettiler 1299 -1918 de sonlandılar, 1453'den itibaren tam 465 yıldır başkentlik yapan İstanbul 5 yıl düşman çizmeleri altında çiğnendi, Camilerin mahyalarına yazılar asarak tanrı İngiliz kraliçesini korusun yazıları asıldı. İzmir’de camilere yazılar asan Türkler tutuklandı. Bu dönemde İzmir halkı işgale karşı çok direndi İngilizler İstanbul’a sahip olabilmek için Anadolu içlerine sürdükleri yunan ordularına güveniyordu, Ancak Atatürk’ün baş komutanlığındaki Türk orduları 1921 Sakarya 1922 Afyon’da Ve Dumlupınar’da yunan ordularını yenip Anadolu’dan Atınca İngilizlerin güvendiği dağlara kar yağdı, mecburen İngilizlerde ülkemizi terk etmek zorunda kaldılar.
 Başta Devletimizin kurucusu kurtuluş savaşımızın Lideri Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Kahramanlarımızı rahmetle saygıyla anıyorum devletimizin ilelebet egemenliğini kaim olması dileğimle 30 Ağustos Zafer bayramını kutluyorum."

(Arap Kurt)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.