Çorum ve Sinop Koordinatörü oldu
banner135

Kırşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'nin Çorum ve Sinop koordinatörü olduğu öğrenildi.

MUSTAFA KENDİRLİ KİMDİR?

"Mustafa Kendirli 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırşehir Bölgesi, 1'nci sıradan milletvekili olarak Meclis’e girdi.1975 yılında Kırşehir'de doğan Mustafa Kendirli, İlköğretim ve lise eğitimini Kırşehir'de tamamladı.

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni bitirerek işletmeciliğe başladı. AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı görevinde bulundu. İngilizce bilen Kendirli, evli ve 4 çocuk babası." (Haber Merkezi)

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mürsel koc 4 yıl önce

Sayın vekilim kafanı ağrıtmam selam corum İskilp ilçe başkan olarak ğörev verdiğiniz aday il başkanı tarafından ben vekil olacağım seni il başkanı yapıyorum beni sonsuz destekle öbürleöbürletini tanımıyorum der sonrada sen belediye başkanı olursun der bu aynı doğrudur burda memlekete partiye hizmetim sayın teyidimizi dünya liderine karşı destek Ilıcak zaman birileri köstek oluyor makam sevdası için olmamalı bunlar vekilim yazık tır bunlar şimdiden konuşulmamalı ben ank duruyor bunları duyurum ve üzülüyorum bir Erdoğan sevdalısı olarak ğerrğini yapın bunların selam yoksa nimete yazacağım be reuisşmizefe mektup olarak ğöndeteceğim ayıp böyle şeyler selam Allah yardımcınız olsun sayğılar