Ceylan, ’Süreç Başarıyla Yürütülüyor’
banner135

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

Tüm dünyayı saran Korona Virüs salgını nedeniyle Türkiye’de olağanüstü günler geçiriyor. Bu süreçte Milletvekilleri de bir yandan Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarını, bir yandan da gerek seçim bölgeleriyle ilgili, gerekse de partilerin sorumluluk verdiği alanlarla ilgili çalışmalarını fedakarca devam ettiriyorlar.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da Çorum ve Ankara arasında adeta mekik dokurken, bakanlarla da görüşmeler yapıyor.

Milletvekili Ceylan, son olarak da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir görüşme yaptı.

Türkiye’nin güvenlik alanında son gerek terör örgütleriyle mücadelesi, gerekse de Suriye’deki başarılı operasyonlarının mimarlarından biri olması nedeniyle Bakan Soylu’yu tebrik eden Milletvekili Ceylan, gecesini gündüzüne katarak takdire şayan çalışmalar yapan Bakan Soylu’ya çalışmalarında başarılar diledi. Ceylan, hem kişisel olarak, hem de AK Parti Milletvekilleri olarak Bakan Soylu’nun her zaman destekçisi olduklarını söyledi.

Bakan Soylu ile Korona Virüs salgını ile ilgili de yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulunduğunu bildiren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Korona virüs salgını ve gündeme dair açıklama yaptı. Korona virüs nedeniyle teyakkuz halinde olan hükümetin kriz yönetimindeki başarısına dikkat çeken Milletvekili Ceylan, Küresel ölçekte etkisi olan Korona virüse karşı Türkiye’de de gerekli tedbirlerin alındığına değindi.

Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve ekibi olmak üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve tüm bakanları ve ekiplerini gayretli çalışmalarından dolayı kutladı.

Türkiye’nin aylardır dünya genelinde dalga dalga yayılan Korona virüs ile imtihanını başarılı bir şekilde vermeye devam ettiğini kaydeden Ceylan, “Çin’in Wuhan eyaletindeki bir virüsün bugün dünya ülkelerinde ekonomik, sosyal, kültürel ve toplumsal hayatı neredeyse tamamen değiştirdiğine şahit olduk. Ancak yaşanan bu süreci başarılı yöneten bir hükümet var. Özellikle de Sağlık Bakanımız ve gece gündüz demeden gayret eden bir ekibi var. Dolayısı ile taraflı tarafsız herkesin, siyaset üstü bir sağduyu ile takdir ettiği bu kriz yönetimi ile bugüne kadar vaka sayısı başta Avrupa ülkeleri olmak üzere diğer ülkelere göre çok daha az olmuştur. Ama bu demek değildir ki tedbiri elden bırakalım. Tüm hemşehrilerimi belirlenen tedbirlere uymaya davet ediyorum” dedi.

Hükümetin salgının önlenmesi için sağlık tedbirlerinin yanısıra ayrıca ekonomik olarak da tedbirlerin hayata geçirildiğini anlatan Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı’na da değinerek, bu sürecin en az hasarla atlatılacağına inandığını vurguladı.

Ceylan, korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, tedavisi devam edenlere de şifalar diledi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.