Bakan yardımcısı Çorumda!
banner135

Geçtiğimiz günlerde Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan önderliğinde bir heyet, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüşerek eski hastanenin ikinci basamak devlet hastanesi olarak yeniden sağlık hizmeti sunmasını talep etmişti.

Bakan Koca da konuyla ilgili olarak bir heyeti inceleme yapmak üzere Çorum’a göndereceğini belirtmişti. Bakan Koca’nın talimatı üzerine Bakan Yardımcısı Halil Erdemir, yerinde incelemeler bulunmak üzere Çorum’a geldi.

Eldemir Çorum’da ilk olarak Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Daha sonra İl Sağlık Müdürlüğüne geçen Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir, Devlet Hastanesi eski binası ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulunacak.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.