Bakan Karaismailoğlu’nun Çorum programı netleşti
banner135

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun sabah saat 10.00’da Osmancık’ta karşılanacağını belirtti. Saat 10.30’da Kırkdilim Tüneli şantiyesini inceleyecek olan Bakan Karaismailoğlu’na burada brifing verileceğini anlatan İl Başkanı Ahlatcı, ardından da ışık görme töreni düzenleneceğini duyurdu.

Saat 12.30’da İskilip Kavşağını inceleyecek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun öğle yemeğinin ardından saat 14.00’te Hastane Kavşağını inceleceğini söyleyen İl başkanı Ahlatcı, Bakan Karaismailoğlu’nun saat 14:15 ‘te Karayolları Çorum Şube Şefliği, saat 14:45’te Çorum Valiliği, saat 15:15’te AK Parti Çorum İl Başkanlığı ve saat 16:00’da Çorum Belediye Başkanlığı Ziyaretinin ardından Ankara’ya hareket edeceğini açıkladı.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.