Alaca'da değerlendirme toplantısı yaptı
banner135

AK Parti Kadın Kolları Başkanları, istişare toplantısı Alaca’da gerçekleştirildi.

İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir Başkanlığı’nda her ay farklı bir ilçede yapılan toplantıların Temmuz dönemine Alaca İlçesi ev sahipliği yaptı. Alaca Belediyesi Veli Çayırı Mesire Alanında düzenlenen toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ragıp Agaçdan, Meclis üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İlçelerin Kadın Kolları Başkanları ve Alaca İlçe teşkilatı katıldı.

Meryem Demir’in açış konuşmasıyla başlayan toplantıda İl Başkanı Yusuf Ahlatcı da teşkilatlar arasındaki uyumdan bahsetti. Göreve geldiği günden itibaren tüm teşkilatlarla uyumlu bir şekilde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a layık olabilmek için çalıştıklarını ifade eden Ahlatcı, teşkilatlar içerisinde enerjiyi ve sinerjiyi millete de yansıtmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, her seçim döneminde yaşadığı bir tecrübeden bahsederek, “Seçimin olduğu yerde eğer kadın hareketliliği varsa, o seçimden korkmayın, mutlaka o seçimi kazanırsınız. Çünkü, her kapı sizlere açılıyor, her yere rahatlıkla girebiliyorsunuz. Bu nedenle biz çok aktif, hareketli bir kadın kolları teşkilatına sahip olduğumuz için şanslı bir partiyiz” dedi.

2023 yılında da çok önemli bir seçimin yaşanacağını söyleyen Ceylan, bu seçimleri 100 yılın seçimi olarak gördüğünü ifade ederek, “Sizlerin de bu seçimin önemini iyi anlamanızı istiyorum. Bu seçim bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerden daha önemli. Benim, Cumhur ittifakı olarak mecliste çoğunluğu elde edeceğimizden ve Cumhurbaşkanımızı Allah’ın izniyle yeniden bu göreve seçeceğimizden hiç şüphem yok. Ama, bu demek değildir ki çalışmayacağız. Aksine her zamankinden çok daha fazla çalışacağız. Dünya lideri Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek vererek, yanında arkasında olduğumuzu göstereceğiz” diye konuştu.

Pandemi sürecinden de bahsederek partili kadınlardan aşı konusunda hassasiyet göstermelerini isteyen Ceylan, “Bakınız dünyanın medeniyet beşiği olarak gösterilen Amerika’sı Avrupa’sı bu süreçte nasıl sıkıntılar yaşıyorlar. Bu ülkelerin sağlık sistemlerinin nasıl çöktüğünü hep birlikte gördük. Ama, bizim ülkemizde öyle mi? Tüm dünyaya örnek çalışmalar yapılarak bu süreç atlatılmaya çalışılıyor. Devletimiz tüm imkanlarını milletimiz için adeta seferber etmiş durumda. Sözüm ona gelişmiş denilen ülkelerde yaşanan sağlık skandallarının hiçbir ülkemizde yaşanmıyor. İşte bütün bunlar AK Parti iktidarının sağlıkta yaptığı yatırımlardan kaynaklanıyor. Bunları da memleketlerinizde insanlara anlatın” şeklinde konuştu.

...

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydınlı efeiki 3 yıl önce

iki dönem yetmez ayıp olur 4 dönem olsun