AK Parti İl Başkanlığı’ndan Alaca Teşkilatı’na ziyaret
banner135

Ziyarette Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrahman Karagöz, Dursun Kaya, Kadın Kolları Başkanı Ruhiye Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Özüm ve partililer katıldı.
İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, pandemi süresince uzaktan teşkilat çalışmalarını sürdürdüklerini belirtirken, yüz yüze de bir araya gelerek teşkilatlarıyla buluşmanın da memnuniyetini yaşadıklarını ifade etti.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, İl Başkanı Yusuf Ahlatçı ve beraberindeki heyete katılımları için teşekkür etti. Ahlatçı, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Çorum'umuzu 2023, ardından da 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırma gayreti içerisinde olacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi, “Gücünü ve ilhamını milletten alan, birikimini ve imkânlarını sadece millete hizmet için kullanan” anlayışımızı siyasetin temeli olarak görüyoruz” dedi.
“Çorum ve ilçelerinin her şeyin en iyisi ve en güzeline layık olduğunu” belirten İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; Hizmette sınır tanımayan AK Parti’nin daha güzel hizmetleri de getireceğinden hiç şüphemiz yoktur. Tüm İl ve İlçe teşkilatlarımızla “Tevazu, samimiyet ve gayret” diyerek çıktığımız bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.