Yeni Göz Hastalıkları Uzmanı göreve başladı
banner135

Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi. Çorum Özel Hastanesi, Göz Hastalıkları kadrosuna Opr. Dr. Abdulkadir Büküş’ü ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.
Göz Hastalıkları bölümü hastanemiz ve Çorum için önemli branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Göz Hastalıkları bölümü için Opr. Dr. Abdulkadir Büküş’ü kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti. 
Göz Hastalıkları Bölümünde 2 hekimle halkımıza hizmet veriyoruz. Kadromuzda Prof. Dr. Mustafa Durmuş ve Opr. Dr. Abdulkadir Büküş olmak üzere deneyimli ve alanında uzman hekimlerle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. 
Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini,  hizmet çeşitliliğini ve uzman doktor sayısını arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır. Kadromuzu da deneyimli ve unvanlı hekimlerle güçlendirerek halkımıza hizmette sınır tanımayacağız’’ diye konuştu.
Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Abdulkadir Büküş, Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına yani hemşerilerine hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Opr. Dr. Abdulkadir Büküş, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi. 
Opr. Dr. Abdulkadir Büküş 1988 yılında Çorum-Alaca’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Alaca’da, lise öğrenimini Çorum Fen Lisesinde tamamladı. 2012 yılında Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinden mezun oldu. Uzmanlık İhtisasını 2017 yılında Konya eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlamıştır. 2017-2022 yılları arasında Alaca Devlet Hastanesinde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmıştır. Haziran 2022 itibariyle Çorum Özel Hastanesinde görev almaya başlamıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Abdulkadir Büküş Çorum Özel Hastanesinde hastalarına aşağıdaki alanlarda hizmet verecektir.
•    Katarakt Cerrahisi (göz içi lens yerleştirme, akıllı lens tekniği, lens kaymalarında düzeltme, bebek ve çocuk katarakt tedavileri)
•    Glokom – Göz Tansiyonu takip ve Tedavisi (teşhis, ilaçla tedavi ve gerekirse ameliyatla tedavi)
•    Şaşılık Takip ve Tedavisi (çocukluk döneminde erken teşhis, erken ameliyat, göz tembelliği, prizmatik gözlük)
•    Gözyaşı Yolları Hastalıkları (bebeklik döneminde sondalama, yetişkin hastalarda DSR ameliyatı)
•    Göz Kapağı Hastalıkları Tedavisi ve Estetiği (Göz Kapağı Düşüklüğü tedavisi, kapağın içe dönmesi tedavisi, kapağın dışa dönmesi tedavisi, kapaktaki yağ fıtıklaşması tedavisi, kapak ve çevresindeki her türlü tümör ve kist tedavisi, kapak estetiği)

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.