Sağlık taramasından geçtiler
banner135

Alaca Belediyesi işçilerini sağlık taramasından geçirdi. 
Alaca Belediyesi ile Çözüm OSGB arasında yapılan anlaşma ile belediyedeki çalışan tüm işçiler sağlık taramasından geçirildi.
Belediye Makine Parkına gelen Çözüm OSGB görevlileri işçilerden kan alımı ve röntgen çekiminin ardından gerekli sağlık taramalarını yaparak, verilere göre tüm işçileri muayene ettiler. 
Bir doktor, hemşire ve iş güvenliği uzmanı ile birlikte gerçekleştirilen sağlık taraması hakkında konuşan Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, "İşçilerimiz bizim için çok önemlidir. Yapmış olduğumuz anlaşma neticesinde tüm işçilerimiz sağlık taramasından geçirilmiş oldu. Bu anlamda hem işçilerimizin sıhhi yönleri ve iş güvenliği tamamlanmış ve daha verimli bir şekilde çalışma imkanı bulmuş olduk. İşçilerimize ve Çözüm OSGB'ye göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.