Sağlık personelinin müdahalesi minik Gözdenur’u hayata döndürdü
banner135

Sağlık taraması için alanda bulunan sağlık personellerinden vekil hemşire olarak görev yapan Serhat Durak, 1,5 yaşında küçük bir çocuğun boğazında erik kaldığını fark etti.

Gözdenur’un yanına getirildiğinde tamamen solunumunun gittiğini, vücudunun kızarıp morarmaya başladığını ifade eden Serhat Durak, çocuğu alıp 5 saniye kadar müdahale ettiğini, hemlik manevrası ile çocuğun boğazındaki eriği çıkarttığını ifade etti. Aileler tarlada olduğu için çocukların bir çadırda olduğunu söyleyen Durak, çocukların bulunduğu çadırda yaş ortalamasının oldukça küçük olduğunu, kendilerinin orada bulunmasının çocuk için büyük bir şans olduğunu belirtti.

Büyük bir tesadüf eseri gerçekleşen bu olayda 1.5 yaşındaki Gözdenur bebeğin hayatını kurtaran sağlık personeli Serhat Durak’ı kutluyoruz.

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaGözdenur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.