Sağlık İş Sendikası’ndan indirim anlaşmaları
banner135

Türkiye Sağlık İş Sendikası Alaca ilçe Başkanlığı tarafından yapılan anlaşma ile ilçe esnaflarımızdan sağlık personeline özel indirimler uygulama yapılacak. Başkan Erdoğan yapmış olduğu açıklamalarda, “İlçe esnaflarımızdan sağlık çalışanlarımıza özel indirim uygulanması için yapmış olduğumuz çalışmalarımıza esnaflarımızın duyarlı davranışları neticesinde özel indirim uygulanması kararını aldık.”dedi. 
Sağlık İş Sendikası Başkanlığı Alaca ilçe devlet hastanesinde güvenlik görevlisi olarak görev yapan Yakup Erdoğan’ı Sağlık İş Sendikası Alaca Şube Başkanı olarak görevlendirdikten sonra çalışmalarına hızlı başladı. Esnaflarımızla yapılan anlaşma gereği sağlık çalışanlarımıza özel indirim uygulanması anlaşması gerçekleştirildi.
Konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda Başkan Yakup Erdoğan şunları söyledi; “İlçe esnaflarımızın duyarlılığı sayesinde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde beyaz eşyadan giyime, gıda sektöründen mobilyaya çeşitli ürünlerde sağlık çalışanlarımıza özel indirimler uygulanacak bu anlamda tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. İndirim anlaşması yapılan firmalar şu şekilde: Erfu Gıda, Mondi Home, Haser Akaryakıt, Perla Sofa Mobilya, Nazar Kuruyemiş, Erdoğan Gıda ve Yasin Ticaret Arçelik Bayii. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.