Migros’ta Covid-19 alarmı
banner135

Özel Haber Hacı Odabaş

Edinilen bilgiye göre, Bahabey Caddesi’nde bulunan Migros’ta (Büyük mağaza) 1 çalışanda pozitif vaka tespit edildi. Diğer 22 çalışan ise evlerinde 14 gün süreyle karantinaya alındığı öğrenildi. Mağazanın ise Halk Saglığı Ekipleri kontrolünde uzman ekiplerce dezenfekte edildi.

Migros, bu gün itibarıyla halk sağlığını tehlikeye atmamak için duyarlı bir davranış sergileyerek Bahabey Caddesi’de bulunan diğer Şubesiyle Göğüs Hastalıkları Hastanesi yanında bulunan şubelernde hizmete ara verdi.

Migros tarafından vatandaşlara yapılan açıklamada, “Sayın müşterilerimiz mağazamız geçici süre ile kapalıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz” denildi.

Çorum halkının mağdur olmaması için kapatılan şubelerde bulunan çalışanlarını dezenfekte işlemlerinin yapıldığı şubeye yönlendirdi. Mağaza sorunsuz olarak Çorum Halkına hizmet vermeye devam ediiyor.

Halk Sağlığı Başkanı Ahmet Barış, “Pazartesi günü mağaza çalışanının annesinde görülen Koronavirüs nedeniyle çalışana yapılan test sonucunda pozitif çıkması üzerine mağaza personeli 22 kişiye karantina tedbirleri uygulandı. Mağazanın kendi doktorlarıyla yapılan istişare sonucunda mağazanın dezenfeksiyon işlemleri Halk Saglığı Ekipleri kontrolünde uzman ekiplerce dezenfekte edildi. Yapılan dezenfeksiyon işlemleri ve mağaza çalışmaları Bilim Kurulunun tavsiye ve kararlarına uygun şekilde işledi. Mağazada alışveriş yapılmasında sağlık açısından bir mahsur görülmemektedir. Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışanın tedavisi sürüyor” dedi.

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.