Koronavirüs salgını devam ediyor!
banner135

Alaca'da esnaflara sosyal mesafe kuralları hatırlatılarak maske ve eldiven takıp hijyen kurallarına uymaları konusunda bilgilendirme yapıldı.
İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan bir ekiple Bir Polis, Bir Zabıta ve sağlık memurlarıyla birlikte ilçe meydanlığı ve dört ana cadde üzerinde esnaflar ve vatandaşların bilgilendirilmesi, ateşlerinin ölçülmesi, maske ve eldiven takılması ile birlikte mutlaka hijyen kurallarına uyulması gerekliliği hatırlatılarak kurallara uyulması gerekliliğinin ilk önce kendi sağlıkları, daha sonrasında toplum sağlığını ilgilendirdiğinin altı çizildi.
Kurallara ve yasaklara uymayanlara yaptırımların ağır olduğunu belirten ekipler, pazar ve ilçe esnaflarının sosyal mesafeye uyulması, maske ve eldiven takılmaları konularında sürekli uyarılarda bulunuyorlar.
Ekipler; vatandaşların gerekmedikçe dışarı çıkmamaları esnafların ise dışarıya malzeme koymamaları ve hijyen konuları konusunda çok dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, "Cumhurbaşkanlığımız ve bakanlıklarımızın genelgeleri doğrultusunda salgın ile mücadelemizi tüm kurum ve kuruluşlarımızın işbirliği ile sürdürüyoruz. Biz vatandaşlarımızın sağlığı için sahadayız Hemşerilerimizden zorunlu olmadıkları sürece evlerinde çıkmamalarını istirham ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.