Hemşehrimiz Opr. Dr. Kazım Tekin göreve başladı.
banner135

Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi. Çorum Özel Hastanesi, K.B.B. Hastalıkları kadrosuna hemşehrimiz Opr. Dr. Kazım Tekin’i ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.
K.B.B. Hastalıkları branşının hastanemiz ve Çorum için önemli bir branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda K.B.B. Hastalıkları bölümü için Çorumlu hemşehrimiz Opr. Dr. Kazım Tekin’i kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.
Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz 23 farklı branşta, 34 uzman, 5 pratisyen hekim kadrosuyla, 130 yatak kapasitesiyle, 49 yataklı yoğun bakım üniteleriyle ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir sağlık tesisi sunmaktadır.’’ diye konuştu.
K.B.B. Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Kazım Tekin, Çorum Özel Hastanesi’nde memleketimin halkına hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Opr. Dr. Kazım Tekin, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.
Opr. Dr. Kazım Tekin 1982 yılında Çorum’da doğmuştur. İlk ve Orta öğrenimini Çorum’da tamamlamıştır. Lise öğrenimini Çorum Fen Lisesi’nde tamamlamıştır. 2008 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden başarıyla mezun olmuştur. Uzmanlığını Kulak Burun Boğaz Hastalıkları üzerine yapmaya karar veren Kazım Tekin, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2010 – 2014 yılları içinde K.B.B. Hastalıkları Araştırma Görevlisi olarak çalışmıştır.
2009 yılında Yozgat İli 2 No’lu Sağlık Ocağında Pratisyen Hekim olarak çalışmıştır. 2014 – 2016 seneleri içinde Yozgat Boğazlıyan Devlet Hastanesinde K.B.B. Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmıştır.
2016 – 2019 yılları arasında Ankara Özel Magnet Tıp Merkezinde, 2019-2020 yılları arasında Ankara Özel Özkaya Tıp Merkezinde K.B.B. Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmıştır. 2020 yılı Eylül ayı itibariyle Çorum Özel Hastanesinde K.B.B. Hastalıkları Uzmanı olarak göreve başlamıştır. Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Alanında oldukça deneyimli ve başarılı olan Tekin, Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları branşında her türlü ameliyatı başarılı bir şekilde yapmaktadır.
İşitme ve Denge(Baş Dönmesi-Vertigo) Bozuklukları,
Kulak Zarı Onarımı,
Kulak Zarına Tüp Yerleştirilmesi,
Estetik Burun Cerrahisi (Rinoplasti),
Sinüzit Tedavisi,
Geniz Eti ve Bademcik Ameliyatları,
Tükürük Bezi Hastalıkları Tedavisi,
Ses Kısıklığı Tedavisi,
Horlama Tedavisi, gibi çok sayıdaki teşhis ve tedaviyi başarı ile gerçekleştirmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.