Cumhuriyet Meydanı’nda randevusuz Covit-19 aşısı
banner135

İlçede aşı çalışmalarını hızlandırmak ve vatandaşların aşıya erişimini kolaylaştırmak amacıyla Alaca Belediyesi ile İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde Alaca Cumhuriyet Meydanı’nda Kovid-19 aşı noktası oluşturuldu.
Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, ilçede aşı çalışmalarına destek olmak amacıyla Kovid-19 Aşı Noktası oluşturduklarını söyledi.
Vatandaşlara randevu almadan aşı yaptırma imkanı sunduklarını belirten Şaltu, "Salgınla mücadelede aşının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Sağlık Bakanlığının aşı çalışmalarına destek olmak amacıyla ilçemizde randevusuz aşı noktası oluşturduk. Bütün vatandaşlarımızı Kovid-19 aşılarını yaptırmaya davet ediyoruz." dedi.
İlçe Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise “kurulan Kovid-19 aşı noktasında vatandaşlarımız kolaylıkla hangi aşıyı uygun görülürse onu yaptırabiliyorlar, sağlık ekiplerimiz her türlü vatandaşlarımızın yanında ve destekçisidir.” dediler.

(Hikmet Özdemir)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.