Can kaybımız 3641 oldu
banner135

Bakan Koca'nın açıkladığı son verilere göre son 24 saatte 57 kişi daha hayatını kaybetti. Toplam vaka sayısı ise 133 bin 721'e yükseldi.
Koronavirüsten bugün hayatını kaybedenlerin sayısı 57 olurken toplam can kaybı 3 bin 641'e çıktı.
Bakan Koca tarafından paylaşılan bilgilerde, bugün yapılan test sayısının 30 bin 395 olduğu, pozitif çıkan vaka sayısının ise bin 977 olduğu belirtildi.
Öte yandan bugün iyileşen 4 bin 782 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısının ise 82 bin 984'e çıktığı, yoğun bakım servisindeki hasta sayısının da bin 260 olduğu bildirildi.
Ayrıca entübe hasta sayısının 665 olduğu belirtilirken, bugüne kadar yapılan toplam test sayısı da 1 milyon 265 bin 119 oldu.
Bakan Koca, "Test sayısı, yakında 1,5 milyona ulaşacak. Vaka sayısında dün göze çarpan kısmi artış, geriledi. Vefatta, yoğun bakım sayısında düne göre yine düşüş var. Virüsü, kararlı bir şekilde geriletmeli, tedbirlerle yenmeliyiz. Kanıtladık: Sonuç almak zor değil" ifadelerini kullandı.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.