AK Partili kadınlardan hemşirelere çiçek
banner135

Alaca Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı, 12 Mayıs Dünya Hemşireler günü nedeniyle Alaca Devlet Hastanesi ve sağlık ocaklarında görev yapan hemşireleri ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Ziyaretlere Alaca Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ruhiye Kaya, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’nun eşi Sema Şaltu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Partili kadınlar, ilk olarak Alaca Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hemşirelere çiçek verdi. Daha sonra Sağlık Grup Başkanlığı ve Sağlık Ocaklarında çalışan hemşireler ziyaret edildi.

Ziyaretlerde konuşan Alaca Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ruhiye Kaya; “Önce İnsan” diyerek halka hizmeti şiar edinmiş, insan sağlığı için önemli ve kutsal bir görevi ifa eden, bu yüce mesleğin mensubu bütün fedakâr, cefakâr hemşirelerin “Hemşireler Gününü” kutlayarak, meslek hayatlarında başarılar diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.