Ozanlar ve Şairler Alaca'da buluştu
banner135

Alaca Kültür Evi'nde Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu'nun destekleri ile Alaca'ya kazandırılan şairler, yazarlar, ozanlar ve aşıklar bir araya geldi. Ozan Muradi (Murat Danlı)'nın organize ettiği sunuculuğunu Salahattin Ambarkütük'ün yaptığı program geniş katılımla samimi ve sıcak bir havada geçti.
AK Parti Alaca İlçe Başkanı Rağıp Ağaçdan'ın da katıldığı şiir dinletisinde Şair Nuh Şahin ve Araştırmacı- Yazar Mehmet Karaaslan kitaplarını imzalayarak Ağaçdan'a hediye etti.
Alaca Şairler, Yazarlar, Ozanlar, Aşıklar Dernek Başkanı Murat Danlı (Ozan Muradi) bir konuşma yaparak, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu'ya sanata, sanatçıya, kültüre, verdiği destek ve son derece güzel bir dernek binası için teşekkür etti. Danlı, "Bu organizasyonumuz ilk olduğundan ve mevsim şartlarından dolayı biraz dar kapsamlı oldu. Alacalı şair ve yazarların yanı sıra komşu il Yozgat'tan ve Sungurlu ilçemizden programımıza katılan şairlerimize teşekkür ederim. Daha sonraki zamanlarda ülke genelinde yazan söyleyen şair ve ozanların katılımı ile geniş kapsamlı bir etkinlik düzenleyeceğiz" dedi. Şiirlerin okunduğu, deyiş ve türkülerin söylendiği program birlik, beraberlik ve dostluk vurgularıyla devam etti, gönüllerde değer kazandı.
Programa Alaca'daki şair ve yazarlardan Murat Danlı, Arap Kurt, Halil Gülşen, Rafet Narin, Selahattin Bellek, Halil Odabaş, İsmail Aşık, Kadir Yüce, Necati Yılmaz, Necdet Sağtürk, Sungurlu'daki şair ve yazarlardan Kadir Dogulap, Kemal Berk, Selahattin Ambarkütük, Dursun Karslı, İbrahim Armuçcuoglu, Yozgat'taki şair ve yazarlardan ise Şairler Yazarlar Dernek Başkanı Nuh Şahin, Yofsad Başkanı Cemi Arslan, Çetin Kılıçarslan, Mehmet Karaarslan, Sedat Özdemir, Abdullah Şirin, Selahattin Hoştan, Yaşar Gökgül, Emre Çelik, Emrullah Yılmaz, Şefik Mert katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.