Öğrenciler Alacahöyük'ü gezdi
banner135

Kurucu ortaklığını Çorum Merkez Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu'nun yaptığı "Mimar ve Mühendis Gözüyle Tasarlıyorum" isimli E-twinning projesi kapsamında proje öğrencileri, Danışman öğretmenler Abbas Kolcu ve Murat Doğan eşliğinde Alacahöyük ve Boğazkale'ye gezi düzenledi.

'Mimar ve Mühendis Gözüyle Tarihi Mekanları İnceliyoruz' temalı gezide, öğrenciler tarihi eserleri tanıyarak hem bilgi sahibi oldu hem de tarihi yapıları Mühendis ve Mimar edasıyla yakından inceleme fırsatı buldu. Öğretmen ve öğrenciler, Okul Müdürü Tarik Nakcı'ya, proje ekibine ve öğrencilerin Çorum'un tarihi mekanlarına ulaşımı için gerekli araç tedarik eden Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür ettiler.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.