Mahmudiye'de Bahar şenliği
banner135

Çerkez vatandaşlar, şenlik programında doyasıya eğlenerek “Kafkas kültürünü” yaşatmaya çalıştı.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mahmudiye Köyü Şenlikleri, hafta sonu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Köy Muhtarı Ramazan Kale ile Alaca İlçesi Mahmudiye Köyü Geliştirme Güzelleştirme Derneği Başkanı Hacı Bayram Top’un organizesi ile düzenlenen şenlik, coşku içerisinde tamamlandı.
Kafkas halkoyunları gösterilerinin sunulduğu ve Kafkas müziklerinin yankılandığı şenliğe protokol mensupları, köy halkı ve Çerkez kökenli çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenliğe; Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca protokolü, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Sobacı ve Çilingirciler Odası Başkanı Hasan İlhan, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (HGYD) Başkanı Birkan Demirci, bazı esnaf odası başkanları, siyasi parti yöneticileri, il genel meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.