Alacahöyük'ü gezdiler
banner135

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Güvenpado ve Fatih İcin ile birlikte Cuma günü Çorum’a geldi.

Ahlatcı Metal Rafineri’de incelemelerde bulunan Genel Müdür Şahin, Cumartesi günü de, Hititolog Doç. Dr. Özlem Sir Gavaz’ın rehberliğinde Alacahöyük ve Hattuşa’yı gezdi. Şahin ve beraberindekiler, Boğazkale’de Kaymakam Yunus Ataman tarafından ağırlandı. Gezilerinde Genel Müdür Şahin’e, Ahlatcı Holding Genel Müdürü Kasım Kahraman eşlik etti. 
Çorum gezisinden çok memnun kaldığını belirten Darphane Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, Çorum’a yeniden geleceğini belirtti ve tarihçi Doç. Dr. Özlem Sir Gavaz’ı Darphane’ye davet etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.