Alaca Proje ekibi Samsun ve Vezirköprü’yü gezdi
banner135

Vezirköprü Kaymakamlığı ve belediye başkanlığını ziyaret eden ekip, Kaymakam ve Belediye Başkan Yardımcısına ilgileri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür etti.
Ziyaretler sonrası ekibe Bünyamin Kıvrak tarafından Vezirköprü ilçesinin turizmi ve mevcut durumunun sunumu yapıldı. Vezirköprü ilçesinde tamamlanan turizm projeleri incelenerek, turizm işletmeleri ziyaret edildi. 
Bünyamin Kıvrak’a misafirperverliği için teşekkür eden ekip, “Ekibimize yeni bir bakış açısı, yeni fikirler edinme konusunda çok yardımcı oldu. Yaşadığı ilçeyi bu denli sahiplenen ve üreten, geliştiren bir insanla tanışmak bir şerefti” dedi. 
İkinci gün OKA genel merkezini ziyaret eden ekip, bölgede yapılan projeleri inceleyerek ofisleri ziyaret edip, OKA uzmanları ile tanışma fırsatı buldu. 
İzleme uzmanı Dursun Demir, OKA faaliyetleri ve çalışma prensibi hakkında ekibe yararlı bilgiler verdi. 
Proje ekibi, “Bize bu fırsatı sunan OKA izleme uzmanı Dursun Demir'e, bizi Vezirköprü'de ağırlayan Bünyamin Kıvrak 'a ve en çok da ekibimizin gelişimini ve eğitimini her daim destekleyen Kaymakam Kürşad Atak’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.