'Zamlar karşısında üretici de tüketici de mağdur'
banner135

Birçok ürüne günlük zam geldiğine değinen Çimen, üreticilerin mazot, gübre, ilaç gibi tarımsal giderlerin pahalılığından ve her gün yeni zamların gelmesinden dolayı ürettikleri ürünlerin karşılığını alamamaktan yakındıklarını vurgularken, vatandaşların da zamlar karşında çaresiz kaldıklarına dikkat çekti. 
Hemen her gün A'dan Z'ye her şeye zam yapıldığını vatandaşın gelirinin giderini karşılayamadığını, ülkede borçlu olmayan kesimin kalmadığını kaydetti. 
Artık hem üreticinin hem tüketicinin sorunlarına çözüm bulunması gerektiğinin altını çizen CHP Alaca İlçe Başkanı Çimen, "Bayram öncesi olmasına rağmen ne esnaf iş yapabiliyor ne de vatandaş bayramlık almak için çarşıya çıkabiliyor. Vatandaşlar yiyecek ekmeğin derdine düşmüşken, üreticiler de ellerindeki ürünlerin satışını gerçekleştiremedikleri için ürettiğinin karşılığını alamıyor. Artık bu sorunlara bir an evvel çözüm bulunmalı" diye konuştu.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
CHPİsmail Çimen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.