Yozgat Valisi'ni ziyaret etti
banner135

Alaca Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Günser Şirin, Yozgat Valisi Kadir Çakır'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kadir Çakır, Ticaret ve Sanayi Odaları'nın şehrin kalkınmasında lokomotif görev üstlendiğini söyledi. 
Odaların bulundukları merkezlerin en etkili meslek kuruluşlarından olduğunu belirten Vali Çakır, "İşsizliğin azaltılması ile yeni iş alanlarının oluşmasına olanak sağlamaları ve ekonomiye dinamizm katmaları sebebiyle bu tür kuruluşlarımızı şehirlerimiz ve ülkemiz ekonomisi için çok değerli buluyorum ve tüm imkanlarımızla onların yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu manada, ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan kurum ve kuruluşlarımız bizler için büyük önem arz etmektedir" şeklinde konuştu. 
Alaca hakkında görüşlerini bildiren Vali Çakır, Alaca'nın tarım, sanayi, turizm alanında potansiyeli olan bir ilçe olduğunu ifade etti. Oda Başkanı Günser Şirin ise kabullerinden ve misafirperverliğinden dolayı Vali Kadir Çakır'a teşekkür etti. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.