Yozgat'tan Alaca'ya ziyaret
banner135

Ziyarette Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, konukları ile yakından ilgilendi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alaca Belediye Başkanı Şaltu, Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Aydıncık Ak Parti İlçe İlçe Başkanı Ramazan Aydemir, Aydıncık İl Genel Meclis Üyesi Hamdi Gök’e teşekkür etti.
Şaltu, “İlçemiz Çorum’a ve Yozgat’a 52 kilometre uzaklıkta, köylerimiz sınır ve her daim yan yanayız birlikte aynı toprakların aynı düşüncenin insanlarıyız. Hedefimiz bir, gayemiz bir güzel memleketimize hizmet ediyoruz. Bu anlamda gayret ve desteklerinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Milletvekili Yusuf Başer ise; “Alaca bizimde memleketimiz sınır olsa da hedefimiz ve gayemiz bir, gönül belediyeciliğini ve hizmetlerinizi görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Üzerimize düşen her türlü vazifede yanınızdayız, destekçiniziz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.