Yeni traktörlere tarlada tanıtım
banner135

Yeni Case IH Farmall Active Drive 4 110A model traktörler, Alaca’da düzenlenen ‘Tarla Sürüm Günü’nde görücüye çıktı.
Case IH Traktörleri Alaca Yetkili Satıcısı Görgülü Traktör ve Çorum Bölge Bayii Topaktaş Kardeşler Motorlu Araçlar firması tarafından düzenlenen tanıtım programı, buğday pazarı arkası çevre yolu üzerinde gerçekleşti.


Tanıtım programına Görgülü Traktör yetkilisi Naki Görgülü ve Topaktaş Kardeşler Motorlu Araçlar yetkilisi Muharrem Topaktaş, bazı firma çalışanları ile Alacalı çiftçiler ve üreticiler katıldı.
Türk Traktör Fabrikası’nda üretilen motorunun yanı sıra ithal seri şanzıman ve diferansiyele sahip Case IH Farmall 110A’yı tanıtan Görgülü Traktör Alaca Yetkilisi Onur Görgülü, “Yarı otomatik şanzımanlı 32x32 vites seçeneği olan yeni modelimiz yerli üretim bir traktör olmasıyla da dikkat çekiyor” dedi.


Elektro Hidrolik Powershuttle sistemine sahip Case IH Farmall 110A’nın Avrupa standartlarında ve yakıt cimrisi bir model olduğunu vurgulayan Görgülü; “55’den 110 hp’ye (beygire) kadar farklı modellerde traktör çeşitlerini çiftçilerimizin beğenisine sunuyoruz. Alacağınız traktörü, ekipmanları ile birlikte denemeden karar vermeyin. Yeni traktör modellerimizi yakından görüp detaylı bilgi almak, test etmek isteyen herkesi; satış, servis ve yedek parça hizmetlerini sunduğumuz Zile Caddesi No: 81’de bulunan işyerimize bekliyoruz.” dedi.
Traktörlerin tarlada test edildiği etkinlikte konuşan Muharrem Topaktaş, sektördeki 45 yıllık tecrübeleri ışığında 2014 yılından bu yana Case IH Traktörleri bayii olarak satış, servis ve yedek parça hizmeti sunduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.