Yeni atananlara hayırlı olsun ziyareti
banner135

Alaca Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği, son atama kararnameleriyle göreve başlayan okul müdürü ve müdür yardımcılarını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Başkan Kadir Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, idareci olarak atanan Şehit Nedim Tuğaltay Anadolu Lisesine, Müdür Vekili olarak göreve başlayan İbrahim Koç'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Alaca Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği, ayrıca Alaca İHL'ye müdür olarak atanan Bülent Gündem, Müdür Yardımcısı Zehra Gan, Metem'e müdür olarak atanan Demet Özdemir, Hayme Ana Anaokuluna müdür olarak atanan Murat Çevik, Müdür Yardımcısı Aysun Yaydemir, Zübeyde Hanım Anaokuluna müdür olarak atanan Esra Selçuk Karaalp, İmam Hatip Ortaokulu müdürü Emrullah Kaptı ve Müdür Yardımcısı Mustafa Eker ve Denizhan YBO Mudur Yardımcısı Arif Arar, Hüseyingazi müdür yardımcısı Mehmet Kopan'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, sorunlar dinlendi.
Göreve yeni atanan idareciler de Eğitim-Bir-Sen Alaca Temsilciliği sendika yöneticilerinin nazik ziyaretlerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.