Yaya güvenliği nöbeti tutuldu
banner135

Alaca'da 'Yaya Güvenliği Nöbetçisiyiz' farkındalık etkinliği düzenlendi. 
Alaca Kaymakamı Kürşad Atak, İçişleri Bakanlığınca trafikte yaya güvenliğine dikkat çekmek için tüm il ve ilçelerde düzenlenen ‘Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ kampanyasına Alaca’da Zile Caddesinde katıldı.

‘Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ etkinliğinde öğrencilere ve yayalara broşürler dağıtıldı. Kaymakam Kürşad Atak, etkinlikte yer alanlarla birlikte yaya geçidini kullanarak karşı kaldırıma geçti. 
İçişleri Bakanlığınca, 2019 yılı "Yaya öncelikli trafik yılı" ilan edilmesi nedeniyle Alaca İlçe Emniyet Amirliği polis ekipleri ve Jandarma ekipleri yaya geçidinde uygulama yaptı.


Yaya geçitlerinin sürücüler tarafından fark edilmesi, yaya geçitlerinde yayaların geçiş üstünlüğünün vurgulanması, yayaların yaya geçitlerini kullanmalarını sağlanması amacına yönelik farkındalık sağlanması ve eğitim faaliyetlerinin gerçekleşmesi için yapılan "Yaya Geçidi Nöbeti" Alaca'da da hayata geçirilerek, sürücüler uyarıldı.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.