Yardımlar öğrencilere ulaştı
banner135

Alaca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 20 yıldır yapılan ve geleneksel hale gelen eğitim yardımları; 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında da ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkısı ile gerçekleştirilen eğitim yardımı kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda ilçe merkez ve köylerdeki okullarda ihtiyaç sahibi öğrenciler tespit edildi. Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde faaliyetini sürdüren ilçe Odası olarak öğrencilere bir nebze de olsa destek olmaktan kıvanç duyduklarını söyledi. Günser Şirin, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Cengiz Kılınç ve Ömer Fatih Penpe olmak üzere Okul Müdürlerimize ve Öğretmenlerimize sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.