Uzman Diş Hekimi Murat Şimşek’e hayırlı olsun ziyareti
banner135

KBB Uzmanı Ferhat Şimşek (Urfa), Cengiz Arslan (Çorum), Deniz Yurdakul (Diş Hekimi Çorum) hazır bulunduğu Hasan Taylan Erden (Çorum), Duran Eren Erdoğan (Alaca) Hüseyin Karakaya (Yozgat) ın nöbetleri ve Pandemi dolayısıyla özür dileyerek katılamadıkları buluşmada karşılıklı sohbetler yapıldı.
Diş doktoru Murat Şimşek, “Başta ziyaretlerinden dolayı okulumuzun köşe taşı hepimizin hocası bizim daima güzel anılarla hatırladığımız değerli büyüğümüz Muzaffer Dursun olmak üzere Okul Müdürümüz Emrah İşcen’e, öğretmenlerimiz İsa Penekli, Abdulkadir Bayrak ve Süleyman Bulut'a teşekkür ediyorum.” dedi.
Emrah İşcen, "Okulumuzdan mezun doktorlarımızı ziyaret etmekten onlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Sosyal sportif çalışmalarımız yanı sıra akademik başarıları ile de gurur duyduğumuz doktorlarıma teşekkür ediyorum.Bunları öğrencilerimize sürekli anlatarak onları da 
motive ediyoruz. Bu vesileyle Murat Şimşek hocamıza işyerinin hayırlı olmasını diliyorum. Toplantıya katılan ve mazeretleri dolayısıyla katılamayan diğer doktorlarıma da sağlık ve mutluluklar diliyorum." dedi.  
Muzaffer Dursun ise, "Hatırımızda çocukluk anları olsa da her birinin güzel yerlerde vatanımız için faydalı birer birey olmalarını görmekten gurur duyduğum doktorlarıma Murat doktorum nezdinde teşekkür ediyor hepsine sağlıklı mutluluklar diliyorum." diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Garip DEMİR 3 yıl önce

ben de 1999 yılında denizhan i̇lköğretim okulu'ndan mezun oldum. şi̇mdi̇ki̇ halde 15 yillik öğretmen ve okul yöneti̇ci̇si̇yi̇m. okulumuzdan mezun olan her bi̇r öğrenci̇de muzaffer öğretmeni̇mi̇zi̇n mutlaka olumlu katkisi ve yönlendi̇rmesi̇ olmuş; o, en saf duygularla ve çikarsizca bi̇zi̇ hep i̇yi̇ ve güzele yönlendi̇rmi̇şti̇r. her öğrenci̇ni̇n zi̇hni̇nde ve gönlünde en nadi̇de yerdedi̇r. öğretmenli̇k mesleği̇ni̇n en seçki̇n mümessi̇li̇di̇r. bugün yurduna ve yurttaşina nerede ve hangi̇ alanda hi̇zmet ederse etsi̇n, bütün öğrenci̇leri̇, muzaffer öğretmenleri̇ni̇ örnek ki̇şi̇li̇ği̇ ve müstesna eği̇ti̇mci̇li̇ği̇ i̇le hatirliyor.