“Ülkemiz ve şehrimiz için gönüllere dokunmaya talibiz”
banner135

Tahtasız ve Tokgöz, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Alaca Lider Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş ile bir süre görüştü.

Ziyarette düşüncelerini dile getiren CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, “ Koronavirüs Salgını tüm dünyayı ve ülkemizi olduğu gibi Çorum şehrimizi de olumsuz etkiledi. Bu süreçte elimizden geldiğince halkımızın yayında olmaya ve sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Hep birlikte kurallara uyarak bu süreci atlatacağımıza ve birlik beraberlik içerisinde yine eski günlere döneceğimize olan inancımız tam. Aynı zamanda idrak ettiğimiz Ramazan Ayı’nın yardımlaşma ve kenetlenmemize katkı sağlayacağını biliyoruz. Biz her zaman destek vermeye sorunların çözümü noktasında elimizi taşın altına koymaya, ülkemiz ve şehrimiz için gönüllere dokunmaya talibiz. Her koşulda çalışmalarını aksatmadan devam ettiren siz değerli basın mensuplarına da çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Odabaş, ise ziyaretçilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.