TYP için başvurular başladı
banner135

TYP başvurusu Alaca Belediyesi hizmet binası İŞ-KUR noktasında yapılacak.
İŞ-KUR İl Müdürü Ali Şahan ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz arasında imzalanan protokol gereğince Toplum Yararına Çalışma Programı(TYP) kapsamında temizlik ve güvenlik görevlisi olarak okullarda görevlendirilecek personel alımı için geri sayım başladı.
9 ay süreyle istihdam edilecek personellerin 350’si çevre düzenlemesi, bakım onarım ve temizlik işlerinde, 44’ü ise güvenlik görevlisi olarak istihdam edilecek. Programa katılacakların “Liste Yöntemi” ile belirleneceği öğrenildi.
LİSTE YÖNTEMİ NEDİR?
İstihdamında güçlük çekilen aşağıdaki gruplar Birinci Liste, bunlar dışında kalanlar İkinci Liste olacak şekilde tasnif edilecektir. Aşağıdaki grupların hepsi Birinci Liste’ye dâhil edilecek olup, gruplar arasında herhangi bir öncelik sıralaması bulunmamaktadır; Birinci listedeki başvuranlar tamamlanmadan 2. listeden başvuranlar yararlanıcı olamayacaktır.
Kadınlar, 35 yaş üstü bireyler, Engelliler, Eski hükümlüler, Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ihsan ramazan turkmen 4 yıl önce

Typ alaca devlet i