TOBB'un genel kuruluna online katıldılar
banner135

Covid-19 nedeniyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) elektronik ortam üzerinden gerçekleştirdiği 76. ve 77. Genel Kurul Toplantısına Alaca Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Günser Şirin, Meclis Başkanı Hasan Demiran ve Genel Sekreter Mustafa Tunç katılım sağladı. 
Günser Şirin, "TOBB'un 76.-77. Olağan Genel Kurulunun başarılı şekilde gerçekleşmesini sağlayan, her daim Türk iş dünyasının yanında olan Birlik Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür eder, Genel Kurulumuzun ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz. Tüm camiamızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. TOBB 76.-77. Genel Kurulumuz camiamıza hayırlı olsun." dedi. 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.