Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Çorum’a geliyor
banner135

Bakan Pakdemirli’nin katılacağı Atlas Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Merkezi'nde açılacak olan 9. Çorum Tarım Fuarı ve Canlı Hayvan Fuarı'na, bölge illerden bir çok firma katılım sağlayacak.

Atlas Uluslararası Fuarcılık Sahibi Fevzi Atasagun, 9. Çorum Tarım Fuarı ve Canlı Hayvan Fuarı'nın 21-24 Ekim tarihleri arasında kapılarını açacağını dile getirerek, ziyaret saatlerinin 10.00 ile 20.00 arasında olduğunu bildirdi.

Fevzi Atasagun, Fuarda Covid-19 önleyici tedbirleri arasında yer alan hijyen kuralları, maske, sosyal mesafe, fuar alanı dezenfeksiyonu, ateş ölçümü, el antiseptiği standartları, HES kodu sorgulamasının da uygulanacağının altını çizdi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.