Tarım Fuarını değerlendirdiler
banner135

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın 8. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nı gezdiler.

Ziyarete, Çorum Vali Mustafa Çiftçi’nin yanı sıra Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, , Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Özbayram, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Atlas Uluslararası Fuarcılık Sahibi Fevzi Atasagun, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çorum İl Müdürü Orhan Sarı, Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Pankobirlik Başkanı Ahmet Pehlivan,Alaca Lider Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş ve daire amirleri katıldı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi'nde açılan fuarda sergilenen ürünler hakkında stant yetkililerinden bilgi aldılar.

Fuarı ziyarete gelen vatandaşlarla da sohbet eden Çiftçi ve Aşgın vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.Gezinin ardından fuarın organizatörü Fevzi Atasagun, Çiftçi'ye fuarla ilgili bilgi verdi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.