Son başvuru tarihi 15 Kasım
banner135

Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, TOBB Türkiye 100 Programı’na katılmak isteyen üyelerin en geç 15 Kasım 2019 tarihine kadar http://turkiye100.tobb.org.tr üzerinden başvuru yapmaları gerektiğini söyledi.

Şirin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi Teknolojileri Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerini belirlemek üzere, 2011 yılından beri TOBB Türkiye 100 yarışması düzenleneceğini duyurdu.

Günser Şirin, TOBB Türkiye 100 yarışmasına başvuracak şirketlerin 2016-2018 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınacağını, başvuru kriterlerini sağlayan şirketlerin büyüme hızlarına göre sıralanacağını ve en hızlı büyüyen şirketin birinciliği alacağının altını çizdi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.