'Sezen Aksu'yu kınıyoruz'
banner135

Memur-Sen Alaca Temsilcisi Kadir Şimşek, konuya ilişkin açıklamasında "Sezen Aksu'nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı son klipinde ilk insan ve ilk peygamber Hz. Adem ve Hz. Havva için "Selam söyleyin O Cahil Havva ile Adem'e" ifadelerinden dolayı sözde sanatçıyı aziz milletimizden özür dilemeye davet ediyoruz" dedi.
Şimşek, "Gün geçmiyor ki dini değerlerimizle alay edilmesin. Ya bir sanatçı tarafından ya da bir siyasetçi tarafından veya kendini bilmez bir komedyen tarafından her gün dini değerlerimiz ile alay edilmekte ve aşağılanmaktadır. Galiba kendileri gündemden düşünce ve unutulmaya yüz tutunca, tekrar gündeme gelmek için, dini değerlere saldırmayı ve böylece kutsal değer tanımayan taraftarlarınca sevileceklerini zannediyorlar. Dini inançlarımıza ve değerlerimize hakaret etmek cezasız kalmamalı. Savcılarımızı göreve davet ediyoruz. Memur-Sen olarak dini değerlerimize ve ilk insan ve ilk peygamber Hz. Adem (AS) ve eşi Hz. Havva (AS)'a hakaret etmesinden dolayı, sözde şarkıcı Sezen Aksu'yu kınıyor ve rezil klipindeki peygambere hakaret içeren sözleri değiştirmesi ve milletten özür dilemesi gerektiğine inanıyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

(Arap Kurt)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.