'Şanlı bir dirilişe imza atıldı'
banner135

Şirin, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen alçak darbe girişimine karşı aziz milletin, 7’den 70’e canını ortaya koyarak kendi iradesine ve özgürlüğüne yapılan bu haince saldırıya karşı şanlı bir dirilişe imza attığının altını çizdi.

O gece vatanı için teröristlere karşı duran tüm vatandaşların dünyaya örnek olacak nitelikte büyük bir destan yazdığını ve bu milletin gerçek demokrasiyi 15 Temmuz’da bütün dünyaya gösterdiğinin altını çizen Günser Şirin, açıklamasında şunları dile getirdi:

"Fetö terör örgütü mensuplarına karşı vatan savunmasında iman dolu göğüslerini siper eden vatan evlatlarımızla hepimiz iftihar ediyoruz. Türk iş dünyası olarak, aynı ruh ve aynı inançla çalışmayı sürdürüyoruz. Türkiye’nin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini almasını da yine hep birlikte çalışarak sağlayacağımıza inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle destansı ve şanlı direnişimizin yıldönümünde hain terör örgütünü bir kez daha lanetliyor. Tarihe geçen bu destansı demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden milli direnişin kahraman şehitlerine Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyoruz, gazilerimizi minnetle anıyoruz.”

Tüm Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun."

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.