Osmancık ve Sungurlu'ya e-sınav merkezi kuruluyor
banner135

Sungurlu ve Osmancık İlçelerine MTSK (Motorlu taşıt sürücüleri kursu) için Milli Eğitim Bakanlığınca e-SINAV merkezi kurulacak. Sürücü belgesi almak için motorlu taşıt sürücüleri kurslarına devam eden adaylar kurslarda gördükleri teorik derslerden e sınava girmek için Çorum il merkezine gitmek zorunda kalıyorlardı.

Milletvekili Kaya, "Sungurlu ve Osmancık ilçelerimize bu merkezin kurulması ile adayların üzerinden büyük bir maddi yük ve külfette kalkmış olacak" diyerek, şu açıklamayı yaptı:

"Osmancık ve Sungurlu ilçelerimize kurulacak e-sınav merkezlerimizin Osmancık ve Sungurlu ilçelerimize ve yakın ilçelerimize yakından ilgilendiriyor. Çevre ilçelerimiz Kargı, Laçin, Dodurga,Oğuzlar, Boğazkale, Alaca ve Uğurludağ ilçelerimize de hizmet vereceğini belirterek, Sungurlu ve Osmancık ilçelerimizin başta olmak üzere tüm ehliyet sınavına girecek hemşehrilerimize ve ilçelerimize hayırlı olsun" dedi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.