Öğrencilerden Mehmetçiğe Mektuplu destek
banner135

Alaca Dr. Ali Dedekargınoğlu İlkokulu öğrencileri, Barış Pınarı Harekâtı'nda görev yapan askerlere mektup yazdılar.


Kampanyaya 1. Ve 2. Sınıf öğrencileri ise yaptıkları resimlerle katkıda bulundular. Öğrencilerin mektup ve resimleri, Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan kahraman askerlere gönderilmek üzere Alaca Askerlik Şubesine teslim edildi. Mektupları teslim etmek üzere Okul Müdürü Halil Gülşen, 15 Temmuz Gazisi Mustafa Çağır, Müdür Yardımcısı Ali Erol, öğretmenler ve okulu temsilen bir grup öğrenci Askerlik Şubesini ziyaret etti.

Öğrencilerin mektuplarını teslim alan Alaca Garnizon Komutanı Salih Çelik, öğrencilere duyarlı davranışları için teşekkür ederek, aldığı emanetleri bölgede görev yapan kahraman silah arkadaşlarına üç gün içerisinde ulaştıracaklarını kaydetti. Salih Çelik, “Operasyon bölgesinde görev yapan Mehmetçiğimizin moral ve motivasyonu çok yüksek. Sizin gibi koca yürekli minik vatan çocuklarının desteği, askerimizin gücüne güç katacaktır. Kahraman silah arkadaşlarımıza mektuplarınızı, resimlerinizi ve selamlarınızı en kısa sürede ulaştıracağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.