O artık okuyacak!
banner135

Doğuştan engelli olan ve imkansızlıklar nedeni ile dördüncü sınıftan okulu terk etmek zorunda kalan İbrahim Boğatekin'in 5. sınıfa kaydı yapıldı. 
Mevsimlik işçi olarak ailesi Urfa Harran'dan Alaca'ya yerleşen İbrahim Boğatekin'e yardım eli Alaca Engelliler Derneği'nden uzatıldı. Alaca Engelliler Derneği, ayrıca Alaca'da yaşayan Urfalı İbrahim Boğatekin'e banyo sandalyesi, manuel sandalye ve akülü tekerlekli sandalye hediye etti.


Alaca Kaymakamı Kürşat Atak, Alaca Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılıç ve Alaca Fatih İlköğretim Müdürü Remzi Şahin'in katkıları ile tekrar okula dönen 13 yaşındaki doğuştan engelli İbrahim Boğatekin'in okul ihtiyaçları da hayırseverlerin katkıları ile Alaca Engelliler Derneği tarafından karşılanacak.


Alaca Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Görür, "En sonunda İbrahim Boğatekin kardeşimizin okula 5. Sınıftan kaydı yapıldı. Kaymakam Kürşat Atak, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılıç ve Fatih İlköğretim Müdürü Remzi Şahine teşekkür ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.