“Milletimiz demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir”
banner135

Dilmen yaptığı açıklamada, “Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde kendilerine Yurtta Sulh Konseyi olarak tanımlayan bir grup asker tarafından Türkiye'de gerçekleştirilen askerî darbe teşebbüsü hezimetle sonuçlanmıştır. Ülkenin geleceğine yapılan bu hain saldırı amacına ulaşmadan bertaraf edilmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak veren halkımız tankların önüne kendini siper etmiş, adeta hainlere meydan okumuştur. Bu ruh bu millette geçmişten beri hep var olmuş, var olmaya da devam edecektir. Tük Milleti, vatanını canı pahasına vatanını korumuş, darbe teşebbüsünü, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ne dönüştürmüştür” dedi.

Zeki Dilmen, “Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar Türk Milleti’nin vatanı uğruna gözünü kırpmadan ölüme gidebileceğini hesaba katmadı. Bizler vatanı uğruna toprağa düşen vatan evlatlarının acısını derinlerde yaşayan, ailelerinin acılarıyla dertlenen İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak Yüce Allah’tan bu millete böyle acıları bir daha yaşatmamasını diliyoruz. Allah Türk Milleti’nin varlığını ve birliğini daim etsin. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize ve 15 Temmuz gecesini muhteşem bir destana dönüştüren tüm milletimize şükranlarımızı sunuyoruz” açıklamalarında bulundu.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.