MHP’den birlik ve beraberliği pekiştiren iftar
banner135

Alaca Atapark Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Prof. Dr. Kürşat Azkur, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, MHP İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun, Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, Alaca Ülkü Ocakları Başkanı İsa Duru, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Agaçdan, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı İsmail Çimen, Doğru Yol Partisi İlçe Başkanı İsmail Gençkurt, MHP İlçe Başkanları, MHP Önceki Dönem İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Ülkü Ocakları Önceki Dönem İl Başkanı Ahmet Hattap İmal, Alaca Ülkü Ocakları Yönetimi, Ülkü Ocakları ilçe başkanları, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri Kamu-Sen'e bağlı Şube temsilcileri, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“RABB'İM BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”

İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Agah Karapıçak, “Aziz Milletimizin gönlüne taht kurmuş olan Milliyetçi Hareketin yükselişine hiç bir şer odağı set koyamayacaktır. Rabb'im birliğimizi daim eylesin” dedi.

“VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİLER”

Milliyetçi Hareket Partisi heyeti, iftar programından sonra vatandaşlara ve ilçe esnafına bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

(Arap Kurt)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.