'Kurban bağışlarınızı KIZILAY’a yapabilirsiniz'
banner135

Yurt dışı kurban ücretlerinin 850, yurt içi ise 1050 TL olduğunu belirtti. Kızılay olarak Alaca’da çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Erdal Demir, 23-24 Temmuz tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda kan bağışı kampanyası yapılacağını söyledi.
Demir, “Kızılay olarak 260 kişiye 400 TL yardım yapıldı. İhtiyaç sahibi ailelere 900 adet lavaş dağıtımı gerçekleştirildi. 300 adet gıda paketi dağıtımı gerçekleşti. 250 adet kıyma ve kuşbaşı konserveleri dağıtıldı.
65’liklere verilmek üzere cocacolanın verdiği gıda yardımları dağıtıldı. İhtiyaç sahiplerimize yardım dağıtımlarımız devam etmektedir” dedi. Demir, Kurban yardımı yapmak isteyenlerin 0535 604 49 02 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.