Kömürler dağıtılmaya başladı
banner135

Alaca Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, geleneksel olarak devletin fakir, fukara ve ihtiyaç sahiplerine verdiği kışlık kömürlerin dağıtım ihalesini gerçekleştirdi. 
İlk ihaleden sonuç alamayan vakıf yöneticileri ikinci ihalenin sonunda dağıtım ihalesini sonuçlandırdı.
Geçtiğimiz hafta yapılan ihalede Alaca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kömür taşıma ihalesi Kadim Erdoğan'da kaldı. Gerçekleştirilen ihaleye ilçe dışından da katılımların olması ve en düşük fiyatı ilçemiz esnaflarından kömürcülük yapan ve Kadim Erdoğan'ın sunması, değerlendirmeler ve sonucunda ilçemiz ve köylerinde dağıtılacak kömürlerin taşımacılığını Çağın Kömürcülük sahibi Kadim Erdoğan'a tevdi edildi.


İlçemize doğalgazın gelmesi sonucunda her yıla oranla bu yıl kömür ihalesi tonajının da yarıya düşmesi ve dağıtımın kış girmeden bir an önce yapılması gerekliliğinden ön planda tutulması amacıyla kömür dağıtımları başladı.
Konuyla ilgili kısa bir bilgilendirme yapan ilçemiz esnaflarından Kadim Erdoğan; "Daha önceki yıllarda da kömür dağıtımını bizler gerçekleştirmiştik. Hızlı ve seri bir şekilde ihtiyaç sahiplerine kömürlerin dağıtımını gerçekleştirmeye başladık. Hayırlı ve uğurlu olsun."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.