KGK‘nın Artvin-Batum buluşması başlıyor
banner135

Buluşmaya KGK Artvin İl Temsilciliği, Artvin Valiliği, bir kısım Artvin STK'ları ve Batum TC Başkonsolosluğu ev sahipliği yapacak.

KGK üyesi 70 yerli ve yabancı gazetecinin katılacağı buluşma 8 Haziran 2022 Çarşamba günü konukların Artvin'e gelişleriyle başlayacak ve aynı gün akşam yemeği ve tanışma kokteyli ile sürecek.

Niğde'den Küresel Gazeteciler Konseyi Niğde İl Temsilcisi ve Medya Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Şerife Türkeş de KGK medya buluşmasında yerini alacak.

Haziran 2022 Perşembe günü doğa harikası Şavşat’a hareket edecek olan konuklar, Şavşat Karagöl, tarihi Tibet Kilisesi, Yavuzköy ve Efkar tepesini gezecekler.

Aynı gün Artvin'e dönerek Ata Tepe'yi ziyaret edecek olan KGK üyesi gazeteciler, saat 17.30'da DSİ toplantı salonunda yapılacak KGK genel toplantısının ardından akşam Grand Otel'de gala yemeğine katılacaklar.10 Haziran 2022 Cuma günü Artvin Kültür Sokağı ve Gastronomi standı ziyareti ile başlayacak etkinlikler, Artvin Valiliği ziyareti, Borçka Marina baraj gölünde tekne turu, Karagöl gezisi sonrası  Artvin Üniversitesi Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 17.30’da gerçekleştirilecek olan Medya Paneli’ne birbirinden uzman isimler katılacak.

MEDYA PANELİ

Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesi Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Özgür Eminağaoğlu, KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Erarslan ve Hukuk Yazarı Avukat Atilla Diler’in konuk olacağı panelde şu konular ele alınacak:

Medyanın toplum üzerindeki etkisi.

Sosyal Medya ve Dijital Medyanın Günümüzdeki Faktörleri ve Rolleri

Küreselleşme ve Medya

Artvin Çoruh Üniversitesi Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Projeleri

BATUM PROGRAMI

11 Haziran 2022 Cumartesi günü Arhavi Çifte Köprü gezisinde yöresel ikramlarla ağırlanacak konuklar, daha sonra Kemalpaşa Çay Fabrikası'nı ziyaret edip, aynı gün saat 14.00'de Sarp kapısını ziyaret ederek Batum'a gidecekler. Saat 16.00 Batum’da Sputnik Otel’e girişi gerçekleşen konuklar daha sonra Batum şehir turuna çıkacaklar. Program saat 20.00’da ise New Ship Restoran’da akşam yemeği ile devam edecek. KGK heyeti ve konuklar Batum’daki gazetecilerle akşam yemeğinde bir araya gelecekler.

Dev buluşma, 12 Haziran 2022 Pazar günü Batum'dan Hopa'ya  dönüş ve konukların uğurlanmasıyla sona erecek.

Arap Kurt

Anahtar Kelimeler:
KgkArtvinBatumGazete
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.