Karabacak Mobilya, AHL’de şube açıyor
banner135

1983'ten günümüze Çorum, Amasya, Kayseri, Tokat, Samsun, Kırıkkale bölgelerinin en büyük mobilya mağazalarından olan Karabacak Mobilya Kasım ayı içerisinde yeni şubesiyle AHL Park’ta 1. Katta Media Markt’ın karşısında Çorumlularla buluşacak.

Uğur Mumcu Caddesi’nde yıllardır Çorumlulara hizmet veren, köklü ve öncü mobilya alışveriş merkezlerinden olan Karabacak Mobilya, AHL Park’ta açacağı yeni şubesiyle evlerinizin mimarı olmaya devam edecek.Sektörü ve yenilikleri yakından takip eden, teknolojinin ve çağın gerektirdiği tüm imkanları kullanan Ali Karabacak, mimarların çizimlerine kendi tecrübelerini de katarak, kaliteli fabrikalarda üretim yaptırıyor.

36 yıl önce Sadık Karabacak tarafından kurulan, ilk günkü heyecanla "Aile Şirketi" olarak yoluna devam eden Karabacak Mobilya, ülke genelinde kalitesini ve varlığını ispatlamış 80 mobilya firmasının Çorum bayiliğini yapıyor.

MODERN VE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMI EVİNİZE TAŞIYOR

Karabacak Mobilya, yeni yaşam formları yaratmak için mobilyaların beğenilere sunulduğu konsept markasıdır. Yemek odasından genç odasına, yatak çesitlerinden, aksesuara kadar birbirinden geniş ürün yelpazesiyle hayatı şekillendiren Karabacak Mobilya farklı yaşam tarzlarını modern ve yenilikçi yaklaşımıyla evinize taşıyor.

Çorum'un gülen yüzü, sempatik tavırları ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Ali Karabacak'ın yönettiği firma, bölgenin en kapsamlı, en tecrübeli mobilya mağazası konumunda.Farklı beğenilere seslenen alternatifler ve rahatlığın en doğal halini sunan yaşam çözümleri, ulaşılabilir tasarım anlayışıyla Karabacak Mobilya hayata fark katmak için sizi bekliyor.

İYİ BİR UYKU HAYAL EDİYORSANIZ

Karabacak Mobilya AHL Park Şubesi’nde müşterilerin yatak modellerine uygun fiyatlarla Bambi Yatak güvencesiyle ulaşabileceklerini kaydeden Ali Karabacak, “Yatak modellerinde aradığınız konforu ve huzuru Bambi Yatak ile bulacaksınız. Yoğun ve tempolu bir günün ardından ya da spordan sonra evinize gelip, üzerinizdeki tüm yüklerden kurtulup rahat bir uyku hayal ediyorsanız Bambi yatak sizin için en doğru seçim olacaktır” dedi.

Karabacak, “Değerli müşterilerimizin uykusunu düzenleyecek ve rahat bir uyku sunacak, her müşteriye hitap edebilecek farklı teknolojilere sahip yataklar şubemizde Çorum halkına sunulacak. Çift kişilik (160x200, 180x200, 140x190, 150x200, 200x200), tek kişilik (100x200, 90x190, 90x200,120x200 cm) yatak boyutları(ebat) bulunmaktadır. En ucuz ve en kaliteli yatak modellerini Bambi güvencesiyle Karabacak Mobilya’da bulabilirsiniz ” ifadelerine yer verdi.

“AMACIMIZ KALİTEYİ UCUZA SATMAKTIR”

Konu ile ilgili görüşlerini belirten Karabacak Mobilya Sahibi Ali Karabacak, “ Yıllardır Çorumlara hizmet sunmaktayız. Evlerin içi insan hayatının büyük bir bölümünün geçtiği yer. Biz de bu alanın mimarı olarak Çorumlulara daha iyi hizmet vermek adına AHL Park’ta yeni Şubemizi açacağız” dedi.

Bugüne gelişlerinin ve kazanımlarının sebebinin müşteri memnuniyeti, güleryüz, dürüstlük, işin başında durma, ofis kullanmama ve müşteri ile birebir yakın ilgi olduğunu vurgulayan Karabacak, "AHL Park Şubemizde yemek odası, koltuk takımı, köşe koltuklar, sehpalar ve üniteler yer alacak. Amacımız insanlarımıza kaliteyi ucuza satmaktır.Siz varsınız diye biz varız. Teşekkürler Türkiyem, teşekkürler Çorum" şeklinde konuştu.

Ali Karabacak, “Sezonun ev ve dekorasyon trendlerini keşfederken, evinizi baştan sona yenileyebileceğiniz imkanları sunarken AHL Park Şubemizde bu eşsiz deneyim yolcuğuna siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.