İhtiyaç sahibi ailelerin yanında
banner135

Ramazan ayının girmesi ile birlikte üç çeşit sıcak yemek ve pide dağıtımı Alaca Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.
Belediyenin aşevinden her yıl ihtiyaç sahibi vatandaşlar sıcak yemek ve pidelerini alırken, bu yıl koronavirüs tedbirleri çerçevesinde yemek ve pideler Alaca Belediyesi tarafından evlere dağıtılıyor.

PİDELER FIRINLARDAN ALINMAYA BAŞLANDI

Alaca Belediyesi pidelerin fırıncı esnafı ile anlaşarak fırınlardan alınmasına karar verdi.
İhtiyaç sahibi vatandaşlar belediyeden aldıkları pide kartlarıyla fırınlardan pidelerini alabiliyorlar.

HER GÜN SICAK YEMEK DAĞITIMI YAPIYOR

Alaca Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün üç çeşit sıcak yemek dağıtımı yapıyor. Ramazan ayının girmesi ile birlikte bu sayı katlanarak arttı. Alaca Belediyesi Ramazan ayı münasebeti ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilecek yemek ve pide dağıtımı için tüm tedbirleri alarak ilk etapta tahmini 3000 vatandaşa ulaşmaya başladı.

İHTİAÇ SAHİBİ AİLELER BELİRLENDİ

İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine" Ramazan Tedbirleri" konulu genelgesi önerince yapılan çalışma ve organize ile mahalle muhtarları ile bir araya gelen Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan ve Şerif Arslan ihtiyaç sahibi vatandaşların belirlenmesini tamamladı.

AİLELER MAĞDUR EDİLMEDİ

"Alaca Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyoruz." Diye açıklamalarda bulunan Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu; "İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle bu yıl Ramazan ayında vatandaşların toplu katılım gösterdiği iftar, sahur gibi kalabalık grupları bir araya getiren her türlü etkinliğe ve iftar çadırlarına müsaade etmiyor. Bu anlamda bizlerde vatandaşlarımızın evlerine bu hizmeti götüreceğiz. Hiçbir ihtiyaç sahibi vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz. 3 çeşit sıcak yemek ve pidelerini evlerine dağıtımını yapmaya başladık. Bu sayede hiçbir ihtiyaç sahibi vatandaşımızı mağdur etmiyoruz. İlk haftasını yaşadığımız mübarek Ramazan Ayı'nın tüm vatandaşlarımıza huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.