Hüdaverdi Arıcılık açıldı
banner135

Dört yüz kalem arıcılık makine ekipmanları ile Çorumlu arıcıların iş konforuna katkı sunmayı hedefleyen Hüdaverdi Arıcılık, verdiği ücretsiz danışmanlık hizmetleri ile Ürün verimlilik ve kalitesinin yükselmesinde olumlu katkılarda bulunmuş bulunmaya da devam edecek.

Hüdaverdi Arıcılık Yetkilisi Alacalı Hemşerimiz Erdal Odabaş yaptığı açıklamada, “Arıcılarımıza malzeme ve ekipman konusunda günümüz teknolojik imkanlarının paralelinde gelişen, değişen uygulama aparatlarını Çoruma taşıyan ilk firma olduklarını belirterek, global bazda sektörün yakından takipçisi olduklarını belirtti. Bu manada her geçen gün bir tık daha ileriye taşıyan her ne var ise eş zamanlı olarak Çorum ‘da Hüdaverdi Arıcılık Satış mağazasında satışta olacaktır” dedi.

“Yurdumuzun dev firmalarından Suzen Arıcılık firmasının Çorum’da tek yetkili satıcısı olan Hüdaverdi Arıcılık Polonya devi bir dünya markası olan Lyson firmasının da yetkili satıcısıdır” diyen Odabaş, “Hüdaverdi Arıcılık, makine ekipman sahasında sürdürdüğü ticari başarısının yanında bal tüketici olan halkımızı da unutmayarak Türkiye’nin en prestijli ballarını mağazasında satışa sunmuştur” ifadelerine yer verdi.

Harşena marka Arı ürünlerinin Çorum yetkili satıcılığını yapan Hüdaverdi Arıcılık Yetkilisi Erdal Odabaş Harşena hakkında “Harşena 2017 İstanbul’da yapılan Apimondia Etkinliğinde Bronz madalya ,iki yıl sonra Kanada’nın Montreal Şehrinde yapılan Bal yarışmasında bir altın bir bronz madalya alarak ülkemizin gururu olmuştur. Diğer taraftan 2017 Apimondiya İstanbul’da gümüş madalyalı Binsirin Markalı bal da Hüdaverdi Arıcılık Bal standında yerini almıştır. Buunların dışında Organik sertifikalı bal polen propolis, arı sürtü, pergave apilarnil satışları da yapılmaktadır. Arıcılık ve arı ürünlerine dair en seçkin markalarla verdiğimiz hizmetlerimizi geliştirerek sürdüreceğiz” bilgilerini verdi.

Hüdaverdi Arıcılık Yetkilisi Erdal Odabaş, “Bir dönem Çorum Bal Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapmış olup,Çorumlu Arıcılar ve Türk Arıcılığına Çeşitli platformlardaki yazıları ve seminerleri ile katkı vermeye devam etmektedir” dedi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.