HSK’dan atama
banner135

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından çeşitli derecelerdeki görev sürelerini tamamlayan adli yargı hâkimi, cumhuriyet başsavcısı ve savcıları ile idari yargı hakimlerinin isim listesi yayınlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren karara göre Çorum Hakimi Özgür Kiremitçi (HSK’da Tetkik Hakimi olarak görevli), Çorum Hakimi Mustafa Selçuk Tor, Çorum Hakimi Şükrüye Dorgay, Çorum Hakimi Mürüvvet Demir, Çorum Hakimi Veysel Görkem Bingöl, Çorum Hakimi Kübra Kaya, Çorum Hakimi Ebru Erkoyuncu, Çorum Hakimi Erva Kayır, Çorum Hakimi Aybike Özmen; Çorum Cumhuriyet Savcısı Hasan Yıldız, Esra Demirtaş Karabağ ve Çorum İdare Mahkemesi Üyesi Yasemin Aydın görevde yükselmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.